MODELIRANJE BALONA JE OZBILJAN POSAO

O meni

Emaja.webp
   Odmalena se bavim ručnim radovima iz hobija, te sam prije 10ak god. vodila udrugu za promicanje ručnih radova, a u svijet balona sam ušla sasvim slučajno i odmah se zaljubila u njih jer se baloni također modeliraju kombinacijom osnovnih čvorova, ali još kreativnije i zabavnije od pletenja koncima, užadi, žicom. Volim ja i dalje sve što se radi pletenjem, vezanjem ili uzlanjem i nije mi problem iskombinirati neki drugi materijal s balonima, npr. organzu ili til.

 

Nisu mi previše zanimljivi oni obični okrugli s naslikanim likovima koji lete (i bježe), jer mi je gušt sama "isplesti" figuru. Modeliranje balona je zabavno, a moguće je izraditi bilo što, u bilo kojoj veličini.

 

Balonima se može i najneugledniji prostor trasformirati u svijet iz mašte.

 

Baloni su zabavni.

 

Najviše uživam kad vidim ozbiljne odrasle ljude koji čim uzmu u ruke neku moju figuru u trenu podjetinje zaboravljajući na svijet oko sebe i na svoj identitet. Neka je i samo sekunda u pitanju, ali ta sekunda je neprocjenjiva!

Koristim isključivo isključivo biorazgradive balone od 100% prirodne gume, u kojima nema plastike, metala, niti aditiva na bazi nafte!

 jer tko ne voli balone

© FUN ART, vl. Jasna Sontag

FUN ART

torta od balona
dekoracija od balona
X

💝

Još malo i
Kevin će ostati sam u kući!