JER OSMIJEH NEMA CIJENU

 figurice od balona na sajmu

 

Orijentacijski cjenik

 

Ovaj cjenik je samo informativan i na ove cijene još treba dodati:

    • moj dolazak na lokaciju (računam duplu kilometražu jer se moram i vratiti)
    • ako dostavljam gotovu dekoraciju uvijek naplaćujem i rukovanje dekoracijom (jer nisu to obični paketi, nego baloni kojima se svašta može dogoditi tijekom transporta i možda ću morati nešto popravljati)
    • ako me nazovete za nešto "odmah", "danas", "sad", cijena je viša 25%  i ne možete birati baš svaki detalj, jer ja balone naučujem po potrebi

 

Minimalna narudžba je 300 kn, uključujući gore navedene stavke. Za konkretnu cijenu konkretne dekoracije morate me kontaktirati, jer cijenu moram izračunati, obzirom da radim individualno po naružbi. Veličina dekoracije ne određuje cijenu.

 

Naravno da mnogi faktori utječu na cijenu dekoracije, te ako želite npr. da lûk ispred ulaza izgleda tjednima kao i prvi dan, takva usluga može biti puno skuplja (jer je potrebno impregnirati balone iznutra da ne izlazi zrak, i izvana, obzirom da lateks kao prirodan materijal oksidira od trenutka napuhavanja balona i gubi sjaj).

 

Sve moje dekoracije su ručni rad i možete tražiti samo dostavu, ili dostavu i postavljanje, ali primarno radim dekoracije na terenu, tj. najčešće direktno na lokaciji naručitelja i tu uračunavam udaljenost u cijenu, ali bez troškova rukovanja dekoracijom koje računam kod dostave. Pakiranje poklona možemo dogovoriti bilo gdje.

 

Nemam lokal, te konačna cijena može odstupati od ove tablice! Potrošni materijal naručujem prema individualnim narudžbama, stoga je važno da razumijete zašto ne izrađujem narudžbu prije nego ju naplatim i zašto ne vraćam novac ako otkažete narudžbu 14 dana prije isporuke, nego prihvaćam otkazivanje samo prije tog perioda.

 

Pročitajte ovdje kako se naručuju dekoracije.

 

Neke stvari se ne vide, ali su nužno potrebne, npr. uteg koji služi da se samostojeća dekoracija ne prevrne, te nije isto da li dekoracija treba potporanj da bi stajala (i koliki), da li ju radim direktno na nekoj ogradi, da li će negdje (i gdje) visjeti, da li će se nalaziti u unutarnjem prostoru ili vani... Npr. nema puno smisla raditi dekoraciju od balona direktno na 7-metarskoj metalnoj ogradi na sunčanoj strani velike kuće usred ljeta.

 

Nije mi dovoljno reći "dječak visine 1m" jer mogu ga izraditi stilizirano, a mogu i vrlo detaljno i umjetnički, te cijena takve figure može jako varirati, a i ne mogu baš raditi figure "po metru". 

 

Nema ni smisla razgovarati o cijeni prije nego izradim pripremu na papiru, a ako radim dekoraciju cijelog prostora, osobito ako je veća i iziskuje višednevnu izradu, te očekujete dostavu, onda cijene mogu jako odstupati od ove tablice. 

 

Idealno bi bilo da mi kažete za koju namjenu trebate dekoraciju, u kojem prostoru, koja je tema, ako postoji, koji cilj želite ostvariti tom dekoracijom i sl., a detalje vezane uz balone (koliko i kakvih dekoracija) prepustite meni.

 

USLUGAPRIMJERI

CIJENA
u kn

Dekoracija od balona do 50 cm  vaza s cvijećem, torta, šešir od 60
do 100 cm veliki broj, lutkalutka od 120
do 150 cm velika lutka, cvijeće, stup od 200
velika luk iznad ulaza od 500
ogromna zid od balona, velika skulptura, cijela scenografija  od 1000
"Eksplozije" od balona od 45 cm balon promjera 45 cm punjen s 20 malih balončića, konfetima i šljokicama + štapić za bušenje od 160
od 90 cm balon promjera 90 cm punjen s 50 malih balončića (u jednom može biti podvezica) + veliki štap za bušenje od 300 
još veća još veći balon punjen sa 100 ili više balončića + štap za bušenje  od 600
"Pinjate" od balona od 45 cm balon promjera 45 cm punjen s 20 malih balončića u kojima su slatkiši + štapić za bušenje od 160
Pakiranje poklona u balon od 45 cm poklon u balonu promjera 45 cm bez dekoracije od 60
od 45 cm poklon u balonu promjera 45 cm dekoriran prema dogovoru od 100
još veći poklon u još većem balonu - trenutno ne radim  
Oblikovanje potpornog okvira za dekoraciju oblikovanje metalne šipke u zadani oblik i omatanje balonima  od 150 
Usluga dekoriranja prostora rad po satu uz materijal naručitelja 150 /h
Poduka online lekcija video lekcija od 45 min od 100
online u živo konferencijski poziv 250 /h
Radionica sastanak u živo u trajanju 8h ili po dogovoru od 1500

Ispis  

ZA OVU GODINU VIŠE NE PRIMAM NARUDŽBE!

 jer tko ne voli balone

© FUN ART, vl. Jasna Sontag

FUN ART

torta od balona
dekoracija od balona
X

💝

Još malo i
Kevin će ostati sam u kući!