JER JE ZABAVNO BUŠITI BALONE

baloni u balonu

Eksplozija od balona

 Svaki malo veći balon mogu napuniti s onoliko manjih balona koliko ih unutra stane.

 

Otkrijte spol budućeg člana svoje obitelji bušenjem neprozirnog balona iz kojeg će ispasti rozi ili plavi balončići s papirnatim konfetima (ili bez njih). Takav balon može biti dio skulpture trudnice od balona ili neke druge dekoracije.

 

Zabavite neženje na svom vjenčanju velikim balonom promjera 90 cm punjenim s 50 malih balončića među kojima je samo jedan u kojem je podvezica - znak da je onom koji ju nađe red da se slijedeći oženi. Uz balone mogu ubaciti i konfete i šljokice ako želite, te razne vrpce, da hvatanje balona bude teže i zabavnije. Cijena ovakve "eksplozije" kreće se od 300 kn na više.

 

Iako se ovakve "eksplozije" u pravilu vješaju na strop, naravno da, ako želite, može biti dio veće figure. Za cijenu me kontaktirajte

 

Mogu izraditi i puno veće, ali i manje "eksplozije", te štap za bušenje od metalne šipke omotan i dekoriran balonima, ako ćete balon objesiti jako visoko. Sve je stvar narudžbe i dogovora. Za rođendane mogu izraditi eksploziju punjenu balonima različitih oblika, ili čak manjim figuricama od balona, uz koje dobivate gratis štapić za bušenje. Evo nekoliko manjih, promjera 46 cm:

balon punjen balonima
pinjata od balona
baonska eksplozija

ZA OVU GODINU VIŠE NE PRIMAM NARUDŽBE!

 jer tko ne voli balone

© FUN ART, vl. Jasna Sontag

FUN ART

torta od balona
dekoracija od balona
X

💝

Još malo i
Kevin će ostati sam u kući!